Berätta om experimentverksamheterna så tidigt som möjligt!

”Jesper Ekberg om sitt nationella samordningsuppdrag Strategi för hälsa inom SKR”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Främjafyspodden
Främjafyspodden
Berätta om experimentverksamheterna så tidigt som möjligt!
/

Jesper Ekberg har – möjligen bara tillfälligt – tagit en paus från jobbet som Folkhälsochef i Region Jönköpings län. Han är kvar på 25 procent, men lägger sin huvudsakliga jobbenergi på ett nytt uppdrag som nationell samordnare av Sveriges Kommuners och Regioners Strategi för hälsa. I podcasten berättar Jesper om vilka utmaningar han ser, men också tecken på positiva förändringar för att vi ska klar en framtid med fler äldre och en mindre skara arbetsföra vuxna, d v s dem som ska ta stödja både de unga och de äldre. När det gäller att berätta om verksamheter tycker han inte att man ska vänta tills allt är klart. Engagemanget och viljan att bidra blir så mycket större om man berättar redan från början vad tänker försöka åstadkomma. Allt kan inte bli rätt på en gång. Det gäller att lyssna, anpassa och söka sig fram, säger Jesper Ekberg.

Intervjuare är Mats Janson, kommunikatör i kommittén för främjande av ökad fysisk aktivitet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du håller med om att det är dags för alla och envar – privat och överallt där du kan påverka utvecklingen – att välja rörelse, då ska du absolut prenumerera på Främjafys nyhetsbrev. Let’s do this, som britterna just nu uppmanar varandra!

Mer från Främjafyslabbet

Främjafys-bloggen

Läs Främjafys blogg och hör av dig om du också vill förmedla dina kunskaper och idéer till fysisk aktivitets-communityn.

Främjafys-podden

Lyssna på samtalen i Främjafys poddkanal och hör av dig om du också vill förmedla dina kunskaper och idéer till fysisk aktivitets-communityn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skip to content