Klart mest visningar på Främjafys

”Maja Arvidsson berättar hur hon jobbar för att sprida Aktivitet Förebygger”
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Främjafyspodden
Främjafyspodden
Klart mest visningar på Främjafys
/

Maja Arvidsson – med lång erfarenhet som idrottslärare och eget idrottande – är grundaren av Aktivitet Förebygger i Ängelholm. På Främjafys hemsida finns en film som förklarar hur Aktivitet Förebygger funkar och varför det funkar så bra. Den filmen har också överlägset mest visningar, vilket förmodligen hänger ihop med Majas engagemang, både hemma i Ängelholm och utanför för att sprida arbetssättet till resten av Sverige. Det gör hon helt enkelt jäkligt bra! När Maja och hennes kollega Albert Sundelius besökte Pep Forum 2018 resulterade det i att kronprinsessan Victoria genast ville hälsa på och kolla upp företeelsen på nära håll. Kronprinsessan körde karate och världspressen var där. I podcasten pratar vi om varför Maja inte nöjer sig med verksamheten i Ängelholm och hela tiden jobbar för att hela tiden nå fler. (Ljudet i intervjun är lite jobbigt, men man vänjer sig.) Intervjuare är Mats Janson, kommunikatör i kommittén för främjande av ökad fysisk aktivitet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du håller med om att det är dags för alla och envar – privat och överallt där du kan påverka utvecklingen – att välja rörelse, då ska du absolut prenumerera på Främjafys nyhetsbrev. Let’s do this, som britterna just nu uppmanar varandra!

Mer från Främjafyslabbet

Främjafys-bloggen

Läs Främjafys blogg och hör av dig om du också vill förmedla dina kunskaper och idéer till fysisk aktivitets-communityn.

Främjafys-podden

Lyssna på samtalen i Främjafys poddkanal och hör av dig om du också vill förmedla dina kunskaper och idéer till fysisk aktivitets-communityn.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skip to content