Friskhuset i Uppsala välkomnar alla regionanställda

”Friskhuset har funnits sedan 1993 och är en friskvårdsanläggning för alla medarbetare i Region Uppsala. Målet är att utbud och tjänster ska ge anställda stärkt fysisk- och psykisk hälsa.”
ARENA: Arbetsliv
GENOMFÖRARE: Näringslivet, Regionen
MÅLGRUPP:
20-64 år, 65+
KONTAKTPERSON:
REGION: Uppsala
KOMMUN: Uppsala

Gruppträningspass, fysioterapeut, massage, kurser och PT för alla region Uppsalas anställda, pensionärer och studenter

Friskhuset är en friskvårdsanläggning som ligger på Akademiska sjukhuset. Alla medarbetare inom Region Uppsala har tillgång till Friskhusets gym, gruppträning, personlig träning, föreläsningar och massage. Anställda på Akademiska sjukhuset har även tillgång till fysioterapi, ergonomi, förflyttningsutbildning och kurser.

3, 6 eller 12 månader
Alla regionens medarbetare kan boka gruppträningspass, fysioterapeut, massage, kurser och PT på webben. Man kan välja mellan 3-, 6- och 12-månaderskort som kostar 500, 1000 respektive 2000 kr. Anställda vid Lasarettet i Enköping och anställda vid Akademiska sjukhuset har tillgång till att träna både vid Friskhuset i Uppsala och vid Hälsolyftet i Enköping. Anställda på Akademiska har viss rabatt, liksom pensionärer och studenter.

Kontakt: greta.hogstad@regionuppsala.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du håller med om att det är dags för alla och envar – privat och överallt där du kan påverka utvecklingen – att välja rörelse, då ska du prenumerera på Främjafys nyhetsbrev. Let’s do this, som britterna just nu uppmanar varandra!

Fler Goda exempel

Suleyman-och-tiger

Golf för nya vänner

En modell för att nyanlända och delvis etablerade ska komma in bättre i samhället med hjälp av golfklubbens nätverk.

Skip to content