Sorsele Moves för enkel och naturlig fysisk aktivitet

”Motion behöver inte vara ett pass på gymmet eller en löptur på elljusspåret. I Sorsele erbjuder man trygghet för de unga, en fantastisk natur, en stark gemenskap och framtidstro.”
GENOMFÖRARE: Kommunen
MÅLGRUPP:
Alla
KONTAKTPERSON:
REGION: Västerbotten
KOMMUN: Sorsele

Sorsele moves – vi siktar framåt!

En musikvideo skapad med syfte att inspirera våra kommunbor till mer motion och träning. Träning och motion visar sig i väldigt många olika former. Motion behöver inte vara ett pass på gymmet eller en löptur på elljusspåret. Träning finns också i det enkla som att leka med sina barn, vara på arbetet, plocka bär, fiska eller jaga. En gemensam sak vi kan se är att många rörelser man gör i träning återfinns i vårat vardagsliv. För att orka mer med det vardagliga är träning en viktig del, inte minst för att må bra i både kropp och sinne. I filmen visas att vi är en kommun som tror på det vi har här hos oss. En trygghet för våra unga, en fantastisk natur, unika intressen, en stark gemenskap och inte minst framtidstro.
Välkommen till Sorsele!

Musik: Tobias Lundmark, Linus Långdahl, Peter Riddarström.
Foto/film: Tobias Lundmark, Patrik Abrahamsson, Tobias Bjuhr, Producenterna, SVT.
Producent/edit: Tobias Lundmark

Kontakt Josephine Gabrielsson

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Om du håller med om att det är dags för alla och envar – privat och överallt där du kan påverka utvecklingen – att välja rörelse, då ska du prenumerera på Främjafys nyhetsbrev. Let’s do this, som britterna just nu uppmanar varandra!

Fler Goda exempel

Brottning för alla i skolan

RF-Sisu, Riksidrottsförbundet har avsatt medel för idrotter som vill bidra till att öka den fysiska aktiviteten bland unga.

Skip to content